• Ecoyogi Studio yog mat - Bruin 200 cm
  • Ecoyogi Studio yog mat - Bruin 200 cm
  • Ecoyogi Studio yog mat - Bruin 200 cm

Ecoyogi Studio yog mat - Bruin 200 cm

Een grote yoga mat, zeer geschikt voor de yogastudio maar ook een comfortabele mat voor eigen gebruik. Gemaakt van PVC 2.0: de nieuwe generatie PVC die gifvrij en duurzaam is geproduceerd!

Levertijd:
1-2 werkdag(en)
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
Koop 6 voor €27,90 per stuk en bespaar 10%

Koop 12 voor €26,35 per stuk en bespaar 15%

€31,00
Incl. btw

Ecoyogi Studio Yoga mat Bruin 200 cm

Ben je op zoek naar een dikke en comfortabele grote yoga mat? Dan is de Ecoyogi Studio Yoga Mat een aanrader. Slijtvast, comfortabel dik, stabiel, stroef en lekker lang! De mat is gemaakt van slijtvast schuim, versterkt met glasvezel. Duurzaam geproduceerd, vrij van gifstoffen en volledig recyclebaar.

Deze yogamat is uitermate geschikt als mat voor in de yogastudio. Verkrijgbaar in diverse kleuren, zo kan je de sfeer in jouw studio benadrukken of aansluiten bij je huisstijl. Heb je geen eigen studio maar ben je op zoek naar een top mat? Ook dan is de Ecoyogi Studio Yoga Mat zeer geschikt. Je hebt jarenlang plezier van deze top mat. Ben je lang van stuk? Dan is een mat van 200 cm ideaal. Wel zo prettig als je helemaal op je mat past. Naast deze grote yoga mat is er ook een variant van 183 cm.

Specificaties Ecoyogi Studio Yoga mat 4,5mm 

Kleur: bruin
Dikte: 4.5 mm
Breedte: 60 cm. 
Lengte: 200 cm
Gewicht: 1,6 Kg
Materiaal: PVC 2.0:  vrij van gifstoffen. Hoogste certificering van de Ökotex*.

Tip voor optimale grip:

In het begin kan de mat nog wat gladder. Dit kan je verhelpen door hem met een sponsje te boenen. Geen zin om te boenen? Door gebruik wordt de mat vanzelf wat stroever.

Doe je aan yoga in vochtige omstandigheden, zoals bijvoorbeeld hotyoga? Of zweet je overmatig? Maak dan gebruik van een yogahanddoek. Deze leg je op de grote studio yoga mat, het vocht wordt geabsorbeerd en je hebt supergrip!

Bekijk ook eens onze overzichtspagina's:

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen