• Ecoyogi Studio yog mat - Bruin 200 cm
  • Ecoyogi Studio yog mat - Bruin 200 cm
  • Ecoyogi Studio yog mat - Bruin 200 cm

Ecoyogi Studio yog mat - Bruin 200 cm

De Ecoyogi Studio yoga Mat bruin is gemaakt van een slijtvaste schuim, versterkt met glasvezel. Dit is de standaard voor deze nieuwe generatie PVC yogamatten.
Levertijd:
1-2 werkdag(en)
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€29,90
Incl. btw

Ecoyogi Studio Yoga mat Bruin 200 cm

De Ecoyogi Studio Mat is gemaakt van extra dikke slijtvaste schuim, versterkt met een geweven glasvezel. Dit zet de standaard voor de nieuwe generatie PVC yogamatten. Deze anti-slip PVC yogamat vormt een belangrijke  basis voor  een stabiele ondergrond en heeft uitstekende dempende en isolerende kwaliteiten. De mat blijft ook na jaren van gebruik flexibel en aangenaam zacht. Door zijn stevige kwaliteit kunt u jaren plezier hebben van deze yogamat

Deze Studio Mat heeft een hogere dichtheid dan een standard yoga mat. Door deze hogere dichtheid heb je meer comfort en veerkracht. Omdat de mat stroever en duurzamer is zie je deze  yogamat ook vaak terug in de yoga scholen en studio’s. Als je regelmatig thuis yoga beoefent is de Ecoyogi Studio mat een zeer goede keuze.

De Studio matten van Ecoyogi zijn scherp geprijsd en bieden een uitzonderlijk comfort en betrouwbaarheid voor uw yoga oefeningen.

Kenmerken Ecoyogi Studio Yoga mat 4,5mm

Kleur: bruin
Dikte: 4.5 mm
Breedte: 60 cm. 
Lengte: 200 cm
Gewicht: 1,6 Kg
Materiaal: De mat is gemaakt van PVC 2.0 wat inhoudt dat de yoga mat emisie vrij is geproduceerd en vrij is van schadelijke stoffen zoals Phthalate en AZO. Deze yogamat is voorzien van de hoogste certificering van de Ökotex*. Dit mooie product is de standaard op het gebied moderne PVC matten. 
Toelichting: De yoga mat kan gladder worden door vocht zoals transpiratievocht of water! Het is daarom aan te bevelen gebruik te maken van een yoga towel onder zweterige of vochtige omstandigheden.
Geschikt: Voor beginners en gevorderden aanbevolen. Mat met goede allround kwaliteiten.
Yogatas: Ecoyogi tote in diverse kleuren of de eenvoudige maar elegante Ecoyogi draagriem.
Extra: Lees hier hoe je de stroefheid van een yoga mat kunt verbeteren er verschillende mogelijkheden

Gebruik en onderhoud studio yoga mat

U kunt uw mat wassen in een badkuip, schoonspuiten met de douche of tuinslang of in een frontlader wasmachine (maximaal 40 graden)te doen op een fijn wasprogramma zonder te centrifugeren. Indien u gebruikt wilt van zeep gebruik dan een milde zeep.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen