• Ecoyogi Studio yoga mat - Rood 200 cm
  • Ecoyogi Studio yoga mat - Rood 200 cm

Ecoyogi Studio yoga mat - Rood 200 cm

De extra lange Ecoyogi Studio yoga Mat rood is een ideale mat voor in je yoga studio of voor eigen gebruik. Gemaakt van nieuwe generatie PVC: duurzaam en comfortabel.

Levertijd:
1-2 werkdag(en)
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
Koop 6 voor €27,90 per stuk en bespaar 10%

Koop 12 voor €26,35 per stuk en bespaar 15%

€31,00
Incl. btw

Ecoyogi Studio Yoga mat Rood 200 cm

Een mooie rode studio yoga mat van 2 meter lang. Lekker ruim zo heeft iedereen een fijne eigen plek in de yogales. Ook wanneer je een goede mat voor eigen gebruik zoekt is de ecoyogi studio yoga mat ideaal. Stevig en duurzaam. Ecoyogi staat voor milieuvriendelijk en duurzame productie. Je hebt met deze mat dus een verantwoord product in handen.

Zoals je mag verwachten van een studio mat heeft deze mat een goede dichtheid, veel grip en is hij geschikt voor allround gebruik. Hoge kwaliteit die jaren meegaat.

Wist je dat Ecoyogi een hele lijn van duurzame én betaalbare yoga artikelen aanbiedt? Wil je bijvoorbeeld ook een yoga blok kopen, of bolsters voor in je studio? Kies dan ook voor Ecoyogi!

Kenmerken Ecoyogi Studio Yoga mat 4,5mm

Kleur: bordeaux rood
Dikte: 4.5 mm
Breedte: 60 cm. 
Lengte: 200 cm
Gewicht: 1,6 Kg
Materiaal: PVC 2.0 : emissie vrij geproduceerd. De hoogste certificering van Ökotex.

Schoonmaken van de Ecoyogi studio yoga mat

De studiomat hoeft niet dagelijks te worden schoongemaakt, maar hygiëne is natuurlijk wel belangrijk. We adviseren om de mat regelmatig af te nemen met een licht vochtige doek. Af en toe is een uitgebreidere schoonmaakbeurt nodig. Dit kan in een badkuip of met een tuinslang of de douche. Spoel de mat grondig schoon. Gebruik eventueel een klein beetje milde zeep. Laat de mat goed drogen voor je hem oprolt of weer in de studio neerlegt. Bij voorkeur niet in de volle zon.

Studio inrichten? Yogablok kopen, bolster, yogariem of dekentjes? Kijk in onze webshop voor het volledige aanbod!

Bekijk ook eens onze overzichtspagina's:

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen