• Ecoyogi Studio yogamat - Zwart 183 cm
  • Ecoyogi Studio yogamat - Zwart 183 cm
  • Ecoyogi Studio yogamat - Zwart 183 cm

Ecoyogi Studio yogamat - Zwart 183 cm

Een mooie, duurzame studio yogamat in neutraal zwart. Comfortabele dikte met voldoende grip en stabiliteit. Vrij van chemicaliën en volledig recyclebaar. Geschikt voor elke yogavorm & elk niveau. Een pareltje van een mat! Zowel thuis als in de studio.

Levertijd:
1-2 werkdag(en)
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
Koop 6 voor €26,10 per stuk en bespaar 10%

Koop 12 voor €24,65 per stuk en bespaar 15%

€29,00
Incl. btw

Ecoyogi Studio Yogamat Zwart 183 cm

Ga je graag verantwoord om met je gezondheid en het milieu? Dan is de Ecoyogi studio yogamat zwart perfect voor jou. De mat bevat geen gifstoffen, dus volledig veilig om zo vaak te gebruiken als je wilt. Daarnaast is de mat klimaatneutraal geproduceerd en volledig recyclebaar. Het materiaal PVC 2.0 is ontwikkeld om alle positieve eigenschappen van PVC te behouden maar dan ecologisch verantwoord en gifvrij.

Je kunt rekenen op:

  • Veel grip
  • Stabiliteit
  • Comfort
  • Kwaliteit en duurzaamheid

De mat is geschikt voor alle yogavormen en voor elk niveau. Een echte allrounder!

Ga je een studio inrichten? In onze webshop vind je naast Ecoyogi studio yoga matten alle benodigdheden. Van een duurzame bolster tot een yogablok kurk en van yogariemen tot meditatiekussens.

Specificaties Ecoyogi Studio Yogamat 4,5mm 

Kleur: zwart
Dikte: 4.5 mm
Breedte: 60 cm. 
Lengte: 183 cm
Gewicht: 1,5 Kg

Deze yogamat is voorzien van de hoogste certificering van de Ökotex*. Dit mooie product is de standaard op het gebied moderne PVC matten.

Gebruik en onderhoud studio yogamat

Gebruik je de mat thuis en wil je hem tussendoor opbergen? Rol hem dan op en bewaar hem bij voorkeur op een donkere plek.

Schoonmaken kan het beste met een licht vochtige doek. Wil je hem af en toe iets uitgebreider schoonmaken? Boen dan met een zacht schuursponsje of doek en een sopje van ecologische zeep. Goed naspoelen en laten drogen!

Bekijk ook eens onze overzichtspagina's:

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen