• Liforme Travel Mat - Grijs (Incl. tas)
  • Liforme Travel Mat - Grijs (Incl. tas)
  • Liforme Travel Mat - Grijs (Incl. tas)
  • Liforme Travel Mat - Grijs (Incl. tas)
  • Liforme Travel Mat - Grijs (Incl. tas)

Liforme Travel Mat - Grijs (Incl. tas)

Liforme maakt innovatieve yogamatten die zijn ontworpen om jouw yoga ervaring te verbeteren. Ze zijn het resultaat van vijf jaar intensieve ontwikkeling.

Levertijd:
1-2 werkdag(en)
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€115,00
Incl. btw

Liforme Yoga mat Travel Grijs (Inclusief draagtas) 

Liforme heeft een groot aantal materialen uitgeprobeerd en getest voor de specifiek ontworpen toplaag van de Liforme Travel mat. Gebruikers beschreven het als "de mat met veruit de beste grip". Het absorbeert water en droogt snel, waardoor de mat vrijwel direct zijn geweldige grip terugkrijgt, zelfs na de zweterigste lessen.

De Liforme matten zijn het resultaat van vijf jaar intensieve ontwikkeling om Liforme's doel "de beste yoga mat ter wereld te maken" na te streven.

Kenmerken Liforme Travel yoga mat grijs:

Kleur:Grijs
Lengte: 180 cm 
Breedte: 66 cm 
Dikte: 2 mm
Gewicht: 1,6 Kilo

Bijzonderheden Travel mat op een rij:

  • De mat is uitgerust met het gepatenteerde en unieke AlignForMe systeem, een intelligent asana houdingssysteem dat gegraveerd is in het oppervlak van de mat en die oefeningen onopvallend goed begeleid.
  • Liforme maakt gebruik van natuurlijk gewonnen en milieuvriendelijk rubber voor het belangrijkste deel van de Travel mat. Er is gebruik gemaakt van een revolutionair thermoplastisch proces om de toplaag en de onderlaag samen te voegen zodat ze geen giftige lijm hoeven te gebruiken. De AlignForMe markeringen zijn met precisie in de mat gegraveerd. Echte toewijding verzekert dat de Liforme yoga mat zeker vriendelijk is voor de planeet en je lichaam.
  • Toegevoegde waarde aan de Liforme mat wordt geboden door de bijgevoegde draagtas. Deze heeft een verstelbare draagriem, toegankelijke opening en luchtgaten om je mat te laten ademen na een zweterige sessie. Draag gemakkelijk je Liforme yoga mat naar je favoriete studio of neem hem mee als je op reis gaat.
  • De Liforme Travel mat is enkele centimeters breder dan de gemiddelde yoga mat. Dit geeft jou net dat beetje ruimte meer om oefeningen te doen. De mat is aanzienlijk lichter dan de normale Liforme mat en daarom makkelijk mee te nemen op reis.


Gebruik en onderhoud:

Je kunt de mat natuurlijk na een zweterige en intensieve yoga les opgerold in de bijgeleverde yoga tas mee naar huis nemen om deze vervolgens uitgerold te laten drogen. Laat de Liforme mat plat op de grond drogen in een niet vochtige ruimte. Het goed drogen van je yoga mat is belangrijk voor de duurzaamheid van je yoga mat.

het schoonmaken van de Liforme yoga mat is zeer eenvoudig. De mat is zorgvuldig ontworpen zodat deze zeer hygiënisch is. De mat heeft een dunne bovenlaag waardoor het vocht niet diep in de mat dringt. Daarnaast zorgt de dunne bovenlaag ervoor dat het zweet/vocht snel kan verdampen en dus sneller kan drogen. Dit is tegenstelling tot veel andere yogamatten.

Reinig de yoga mat met een á twee druppels eco-vriendelijk wasmiddel aangevuld met veel water. Maak geen gebruik van een zachte spons of doek en dus geen schurende spons om de mat schoon te boenen.

Bekijk ook eens onze overzichtspagina's:

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen