Liforme Mat - Grey (Incl. tas)

Liforme maakt innovatieve yogamatten die zijn ontworpen om jouw yoga ervaring te verbeteren. De yoga mat met het AlignForMe systeem. Afmetingen 185 x 68 x 4,2 cm - gewicht 2,5 kg

Liforme

Liforme Mat - Grey (Incl. tas)

De Liforme mat is het resultaat na vijf jaar van intensieve ontwikkeling om Liforme's doel "de beste yoga mat ter wereld te maken" na te streven.

De mat biedt een schokdempende werking, maar is alsnog een zeer sterke en uiterst stabiele ondergrond voor al je yoga oefeningen. Liforme heeft een groot aantal materialen uitgeprobeerd en getest voor de specifiek ontworpen toplaag van de Liforme yoga mat. Gebruikers beschreven het als "de mat met veruit de beste grip". Het absorbeert water en droogt snel, waardoor de mat vrijwel direct zijn geweldige grip terugkrijgt, zelfs na de zweterigste lessen.
Extra: Wat zijn de 7 belangrijkste redenen waarom jij ook van deze mat zal houden?

Bijzonderheden Liforme mat op een rij:

  • De Liforme yoga mat is enkele centimeters breder en langer. Dit geeft jou net dat beetje ruimte meer om oefeningen op te doen waarnaar je misschien wel naar hebt zitten hunkeren. Daardoor is deze mat geschikt voor iedereen, hoe klein of groot dan ook!
  • De mat is uitgerust met het gepatenteerde en unieke AlignForMe systeem, een intelligent asana houdingssysteem dat gegraveerd is in het oppervlak van de mat en die oefeningen onopvallend goed begeleid.
  • Liforme maakt gebruik van natuurlijk gewonnen en milieuvriendelijk rubber voor het gros van de yoga mat. Er is gebruik gemaakt van een revolutionair thermoplastisch proces om de toplaag en de onderlaag samen te voegen zodat ze geen giftige lijm hoeven te gebruiken. De AlignForMe markeringen zijn met precisie in de mat gegraveerd in plaats van ze erop te printen met potentieel gevaarlijke inkt. Echte toewijding verzekert dat de Liforme yoga mat zeker vriendelijk is voor de planeet en je lichaam.
  • Toegevoegde waarde aan de Liforme mat wordt geboden door de bijgevoegde draagtas. Deze heeft een verstelbare draagriem, toegankelijke opening en luchtgaten om je mat te laten ademen na een zweterige sessie. Draag gemakkelijk je Liforme yoga mat naar je favoriete studio of neem hem mee als je op reis gaat.

Bekijk ook eens onze overzichtspagina's:

Goede yogamat Beste yogamat Kleur yogamat Yoga mat dik Grote yogamat Goedkope yogamat Eco yogamat kopen Yoga shop Yoga hulpmiddelen

Specificaties

Merk:Liforme
Lengte:185 cm
Breedte:68 cm
Dikte:4,2 mm
Gewicht:2,5 kg
Kleur:grijs
Materiaal:rubber
Materiaal:PU

Reviews (3)

Mat is wel erg zwaar en randjes plooien makkelijk om.
Wel erg goede grip.

joke / Brugge | 25-02-2022

Fantastische yogamat. Het alignment system is erg nuttig om je alignment te checken en de mat is stroef, ook als je zweet als een dolle. De mat neemt vocht erg snel op en is makkelijk schoon te maken. Het enige (maar dan ook enige) puntje dat ik met de mat heb en dat ik niet bij mijn Manduka zie bijvoorbeeld is dat door de relatief dunne toplaag de mat soms de neiging heeft iets op te bollen achter punten waar je veel druk geeft. Maar dat is meer een esthetisch dan functioneel punt. Hij is duur (maar er zit wel een mooie tas bij) maar wat mij betreft het geld zeker waard.

Erik | 19-09-2016

Prachtige, fijne mat. No slip, zelf niet tijdens intensieve full primary. Alignment systeem is perfect. Super tevreden over deze aankoop ondanks de prijs.

Wendelien | 21-04-2016

Schrijf je eigen review

Gebruik en onderhoud

het schoonmaken van de Liforme yoga mat is zeer eenvoudig. De mat is zorgvuldig ontworpen zodat deze zeer hygiënisch is. De mat heeft een dunne bovenlaag waardoor het vocht niet diep in de mat dringt. Daarnaast zorgt de dunne bovenlaag ervoor dat het zweet/vocht snel kan verdampen en dus sneller kan drogen. Dit is tegenstelling tot veel andere yogamatten.

Reinig de yoga mat met een á twee druppels eco-vriendelijk wasmiddel aangevuld met veel water. Maak geen gebruik van een zachte spons of doek en dus geen schurende spons om de mat schoon te boenen.

Je kunt de mat natuurlijk na je yoga les opgerold in de bijgeleverde yoga tas mee naar huis nemen om deze vervolgens uitgerold te laten drogen. Laat de Liforme mat plat op de grond drogen in een niet vochtige ruimte.

Wij adviseren om geen huid of cosmetica producten tijdens het gebruik van je yoga mat. Door het gebruik van deze producten kunnen vlekken of strepen ontstaan die in sommige gevallen moeilijk zijn te verwijderen. Tevens kan het gebruik van deze producten de grip van de mat beïnvloeden.

Je kunt de rubber yoga mat het beste opgerold opbergen in een yogatas of op een droge donkere plek . Dit komt de duurzaamheid van de Liforme mat ten goede. Bij het oprollen van de mat is het belangrijk dat de bovenzijde van de mat naar buiten is gericht.

* Heeft u een latex allergie of bent u gevoelig voor een rubber geur dan is het misschien verstandig om voor een mat te kiezen dat geen natuurrubber bevat. 

Bestel Liforme Mat - Grey (Incl. tas)

Omschrijving

Liforme maakt innovatieve yogamatten die zijn ontworpen om jouw yoga ervaring te verbeteren. De yoga mat met het AlignForMe systeem. Afmetingen 185 x 68 x 4,2 cm - gewicht 2,5 kg

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard