Ecoyogi yoga mat kurk
yogamat kurk
ecoyogi kurk yoga mat met draagriem
Ecoyogi yoga mat kurk
yogamat kurk
ecoyogi kurk yoga mat met draagriem

Ecoyogi Kurk yoga mat

Deze prachtige 100 % natuurlijke Yoga mat kurk is gemaakt van de beste kwaliteit organisch kurk en van natuurrubber dat afkomstig is van de rubberboom.

Ecoyogi

Ecoyogi Kurk yoga mat

Deze Yoga mat kurk is gemaakt van de beste kwaliteit organisch kurk en van natuurrubber dat afkomstig is van de rubberboom. Het kurk voelt prettig aan onder de voeten en zorgt voor een stevige ondergrond met optimale grip. Het natuurrubber aan de onderzijde van de mat zorgt ervoor dat de mat plat op de grond ligt en niet gaat glijden tijdens het uitvoeren van de oefeningen. Het kurk kan erg goed tegen vocht en zorgt juist bij vochtige omstandigheden voor betere grip. Hoe meer je zweet, hoe meer grip!

Omdat de Yoga mat kurk zorgt voor betere grip als deze in aanraking komt met vocht, is deze mat het ideale product om te gebruiken tijdens yogavormen waarbij je veel zweet, zoals Hot Yoga of Bikram Yoga. Daarnaast kan de mat ook prima gebruikt worden bij rustigere yogavormen of andere soorten sportbeoefening, zoals Pilates en Aerobics.

Sterke punten Ecoyogi Yoga Mat Kurk

  • Optimale grip onder vochtige omstandigheden.
  • Geen Yoga handdoek nodig.
  • Gifvrij
  • Yoga mat met natuurlijke antibacteriële eigenschappen.

Specificaties

Merk:Ecoyogi
Lengte:185 cm
Breedte:61 cm
Dikte:4,5 mm
Gewicht:2,6 kg
Materiaal:Kurk
Materiaal:Rubber

Gebruik en onderhoud

De Yoga mat kurk is niet geschikt om op te vouwen. Wanneer je de mat wilt vervoeren of opbergen, kun je de mat het beste losjes oprollen. De kurkzijde van de mat zal na verloop van tijd lichte scheurtjes vertonen. Deze scheurtjes hebben geen invloed op de kwaliteit of het comfort van de mat.

We raden aan om de kurkzijde van de mat één keer per week te reinigen. Wanneer de mat dagelijks wordt gebruikt of veel in aanraking komt met transpiratievocht, adviseren we om de mat na elke training te reinigen. Het reinigen van de mat kan met behulp van een spuitflacon met water en enkele druppels wasmiddel op ecologische basis. Reinig daarna de mat nog een keer, maar dan alleen met een vochtige doek. Leg de mat altijd plat te drogen aan de lucht.

Omdat de mat meer grip geeft als deze in aanraking komt met vocht, adviseren we om de mat voordat je deze gaat gebruiken licht te besproeien met water.

Bestel Ecoyogi Kurk yoga mat
Ecoyogi yoga mat kurk

Omschrijving

Deze prachtige 100 % natuurlijke Yoga mat kurk is gemaakt van de beste kwaliteit organisch kurk en van natuurrubber dat afkomstig is van de rubberboom.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard