Ecoyogi Classic yoga mat 200 cm - Zwart

Deze mooie lange zwarte Classic yogamatten van Ecoyogi zijn comfortabel en bieden veel grip. Bovendien heb je hiermee een duurzame en recyclebare mat in handen.

Ecoyogi

Ecoyogi Classic yoga mat 200 cm - Zwart

De Ecoyogi Classic 200 cm Infinity is gemaakt van PVC 2.0. Oftewel het nieuwe, duurzame en milieuvriendelijke PVC. Klimaatneutraal geproduceerd, vrij van chemicaliën én volledig te recyclen. Door de goede eigenschappen van PVC heb je een sterke yogamat, antislip en comfortabel. Door de aangename dikte van 6 mm is deze yogamat zeer geschikt voor de rustige yogavormen waarbij je veel en langdurig op je mat zit of ligt.

Extra’s Ecoyogi Classic Mat 200 cm

  • Bijzondere yogamat: antislip; comfortabel; zeer goede grip
  • Licht van gewicht
  • Vrij van chemicaliën.

Specificaties

Merk:Ecoyogi
Lengte:200 cm
Breedte:61 cm
Dikte:6 mm
Gewicht:1,85 kg
Kleur:zwart
Materiaal:PVC
Certificering:SGS certificaat

Gebruik en onderhoud

De lange Classic yoga mat is makkelijk in gebruik en onderhoud. Na een workout rol je de mat gewoon weer op tot je volgende yoga sessie.

Af en toe een vochtige doek eroverheen is voldoende om hem hygiënisch schoon te houden. Wil je hem graag een keer wat uitgebreider schoonmaken? Dat kan. Neem dan een sopje van water en een klein drupje ecologisch schoonmaakmiddel. Na het boenen is het wel belangrijk het matje grondig af te spoelen. Laat hem daarna goed drogen voordat je hem weer oprolt. Zo blijft je mat het mooist en heb je bij je volgende sessie weer een droge mat!

Let op: het kan zijn dat je mat in het begin een beetje olieachtig aanvoelt. Dit komt door het productieproces. Na een paar keer gebruik gaat dit vanzelf over. Je kan dit proces ook versnellen door de yogamat voor gebruik een keer schoon te boenen met een krasvrij schuursponsje.

Bestel Ecoyogi Classic yoga mat 200 cm - Zwart

Omschrijving

Deze mooie lange zwarte Classic yogamatten van Ecoyogi zijn comfortabel en bieden veel grip. Bovendien heb je hiermee een duurzame en recyclebare mat in handen.

veilig betalen met iDealveilig betalen met paypalbetalen met overschrijven bankveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met maestroveilig betalen met mastercardveilig betalen met Klarnaveilig betalen met giropayveilig betalen met american expressveilig betalen met kbcveilig betalen met belfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard