meditatie zitkussen

Mediteren op de juiste hoogte

Meditatie zitkussens zijn er in verschillende hoogtes en vormen. De kussens zijn verkrijgbaar in een lage, medium en hoge variant. Het kiezen van de juiste hoogte is van belang om de maximale hoeveelheid comfort en ondersteuning te krijgen. Gebruik je eigen lichaamslengte als eerste maatstaaf. Ben je bijvoorbeeld vrij lang, dan heb je waarschijnlijk baat bij een hoger meditatie zitkussen.

Daarnaast moet je ook rekening houden met je persoonlijke lenigheid en eventuele pijnpunten. Weet je bijvoorbeeld van jezelf dat je extra ondersteuning nodig hebt rondom jouw rug, dan is het van belang dat je een zitkussen kiest dat de juiste ondersteuning biedt. Twijfel je over welke hoogte voor jou geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden je graag begeleiding tijdens jouw keuzeproces!

Rond of halvemaanvormig

Naast de verschillende hoogtes, zijn er ook verschillende vormen meditatie zitkussens verkrijgbaar. Yogamat-Online biedt de gebruikelijke ronde zitkussens aan, maar ook halvemaanvormige zitkussens. Maak een keuze aan de hand van jouw behoeftes. Beoefen je bijvoorbeeld vaak de lotushoudig, dan is een halvemaanvormig zitkussens aan te raden. 

De ronde meditatie zitkussens bieden algemene ondersteuning en verlichting, en kunnen daarnaast ook nog worden gebruikt als yogablok. Voelt het kussen te stevig aan, of wil je in hoogte variëren? Dan heb je de mogelijkheid om boekweit uit het zitkussen te verwijderen. Wij raden je echter aan om niet meer dan 20% van de inhoud te verwijderen.

Wil je jouw meditatie zitkussen morgen al in huis hebben?

Wanneer je voor 22:00 besteld, dan wordt je bestelling vandaag nog verzonden. Bestel je voor meer dan €40 euro? Dan is de verzending helemaal gratis. Ben je naast ondersteuning tijdens het mediteren ook op zoek naar ondersteuning tijdens jouw yoga oefeningen? Bekijk dan ook ons aanbod yoga bolsters. Of kom na afloop van een lange yoga sessie helemaal tot rust met een van onze oogkussens. Neem bij vragen over één van onze producten gerust contact met ons op!

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard