Meditatiekussen

Een meditatiekussen kopen bij Yogamat-online. Mediteren kent in de oorsprong dezelfde waarden als yoga. Daarom vind je bij ons ook het perfecte meditatiekussen! We bieden meerdere modellen aan en het juiste meditatiekussen is sterk afhankelijk van de manier waarop jij het prettigst mediteert.

Welk meditatiekussen heb je nodig?

Geen een mens is hetzelfde en mediteren is heel persoonlijk. Dit vraagt dus om een groot meditatiekussen assortiment, zodat er altijd een kussen is die bij jou past. Het kiezen voor een goed meditatiekussen is erg belangrijk, omdat het kussen voor een groot deel helpt bij het vinden van de juiste meditatiehouding. De meditatiehouding bepaalt daarop weer grotendeels het succes van jouw meditatie sessie.

In ons assortiment vind je daarom veel verschillende kussens. Zo kun je kiezen voor een rond meditatiekussen in meerdere kleuren en met verschillende hoogtes. De goede hoogte is afhankelijk van jouw lengte, lenigheid en hoe jij het prettigst zit. We hebben ook een halve maan of sikkel-vorming kussen of een Zafu (een rond kussen met plooien).

Wanneer je een meditatiekussen bij ons aanschaft weet je zeker dat je een topkwaliteit product in huis haalt. Alvorens wij namelijk een product toevoegen aan onze shop, testen wij deze uitvoerig. Ook hebben wij veel contact met de branche en zijn we hierin zelf ook actief. Op deze manier kunnen wij volledig achter ons assortiment staan en kunnen we je bovendien een goed, onderbouwd advies geven.

Milieuvriendelijk meditatiekussen van Ecoyogi

Binnen ons assortiment kun je ook kiezen voor een ecologisch meditatiekussen. Wij hebben verschillende ecologische kussens beschikbaar in meerdere kleuren, modellen en afmetingen. De EcoYogi® kussens zijn gemaakt van 100% biologisch katoen waarbij geen chemische bestrijdingsmiddelen aan te pas zijn gekomen. Een eco meditatiekussen voldoet volledig aan de strengste eisen en is daarom GOTS  gecertificeerd.

De vulling van een kussen bestaat uit boekweitkaf of boekweitdoppen. Na verloop van tijd kan het zijn dat jouw kussentje iets inzakt. Dit is geen enkel probleem, want je kunt boekweitdoppen heel gemakkelijk nabestellen en jouw meditatiekussen opnieuw opvullen tot je weer op de juiste hoogte zit.

Lees meer